Hírek

  • Régi-Új bérlők, átalakítások a Budaörs Office Parkban

2014. február 17.
2013 nyarán került a CPI / ABLON cégcsoport kezelésébe a budaörsi Orco Business Park, azonban az év hátralévő részében már jelentős sikereket ért el az irodapark megújulásában és újrapozícionálásában. A megújulást egyben névváltozás is követte - fókuszálva az ingatlan elhelyezkedésére – a project új neve Budaörs Office Park lett , egyben megkezdődött a Park meglévő bérlőivel való kapcsolatfelvétel és egyeztetés a további közös együttműködésről.
2013 novemberében az Office Park kulcsbérlője - az Opel márkát forgalmazó - General Motors 10 év bérleti időszak után, további 5 évre meghosszabbította bérleti szerződését.  A dél-kelet európai márkakereskedéseket iránytó cégközpont több mint 4000 m2-en iroda-, raktár-, és tréning központ kialakítását kérte.
A General Motors a meglévő bérleményéből ugyanazon épület más területére költözik, melyet magasabb színvonalú műszaki tartalommal, a GM igényeinek megfelelően alakított ki a bérbeadó.
Ezen irodaterületek kialakítását végzi a Budapesti Építő és Szerelő Zrt. A munkálatok 2013. decemberében kezdődtek és a várható végleges átadás 2014. májusa. Ez idő alatt nem csak a 2 új irodaszint kialakítása történik meg, hanem megújul a C épület gépészeti rendszere is.

vissza