Rólunk

  • Cégismertető

Cégünk 1996-ban azzal a céllal jött létre, hogy az akkori dinamikus és fejlődő építőipar területén biztos pontként, elsősorban épületgépészeti területen állja meg a helyét. Alig néhány év elteltével a cég mind műszaki-technikai felszereltségében, mind szakembergárda tekintetében megérett a generálkivitelezési munkák elvégzésére is. Az első ilyen munka a Fogarasi Business Center átalakítása volt.

A Cég legelső zöldmezős beruházás keretében végzett generálkivitelezési munkája a Business Center 91 irodaház.

A Budapesti Építő és Szerelő Zrt. fennállása óta számtalan irodaház, bevásárlóközpont és szálloda generálkivitelezőjeként több mint 156.000m2 új épület megépítését, és 22.000m2 felújítását, átépítését tudhatja magáénak.
Büszkék vagyunk, hogy a Cégünk kivitelezésében épült Gateway Office Park 2008-ban elnyerte a X. jubileumi Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat különdíját (FIABCI Magyar díj).

2002. október óta ISO szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szerint működünk, melyet 2010. áprilisában a legfrissebb MSZ EN ISO 9001:2009 szerint frissítettünk.

2010 novemberétől egy számunkra új területen próbálhatjuk ki magunkat, a Budapest, József körút 7. szám alatt működő Courtyard Budapest City Center (Marriott) szálloda karbantartási munkáit végezzük.

Éves árbevétel változása